Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Ο αιώνιος...Πάγκαλος

O Ο  AIΩΝΙΟΣ…ΠΑΓΚΑΛΟΣ , που δεν πρόκειται ν΄αλλάξει

 

ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΛΑΟΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ…! ) εκτός από τον ίδιο και την γυναίκα του, που ευτυχώς είναι εντελώς, μα εντελώς ..ανεξάρτητη υποψηφία δήμαρχος, είναι διεφθαρμένοι και χαραμοφάηδες..

ΟΛΟΙ  αναρωτιούνται αν είναι τόσο αμετροεπής, κακοήθης, αλαζονικός, αυταρχικός και σχιζοφρενικός, ή αν απλώς έχει σάγκχαρο ο άνθρωπος και όταν τον πιάνει η κρίση …χάνει κάθε επαφή ο «στόμας του με το μυαλό του» .

Εχω την άποψη πως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. αλλά απλώς κατέχει την τέχνη της «βαρυσήμαντης μπουρδολογίας» ώστε να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο της επικαιρότητας μπουρδολογώντας.

΄Η μήπως η δημοσιογραφία που τον συνεντευξιάζεται είναι τόσο χαμερπής που δεν τολμά να του απευθύνει ούτε μια σοβαρή ερώτηση και έτσι τον κάνει να φαίνεται σημαντικότερος απ ότι είναι; Το τελευταίο για τη δημοσιογραφία είναι απολύτως σίγουρο. Για τα άλλα ας αποφανθεί η ιατρική επιστήμη..

Τώρα που η Τρόϊκα είναι περίπου  μήνες μαζί μας,  βρίζει τον λαό που αντιστέκεται στο μνημόνιο με την ίδια ευκολία και αναισθησία που έβριζε κάποτε τον σημερινό αρχηγό του και με την ίδια ευκολία που τώρα γλύφει εκεί που έφτυνε..

Καθώς φαίνεται μόνο ο Γκιόργκος ο πονηρός, ωφελείται προσωπικά, γιατί στον Πάγκαλο έχει βρει μπροστά του τον καλύτερο κυματοθραύστη της λαϊκής οργής..

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όποτε εμφανίζεται ο Πάγκαλος, τα ζώα τρέχουν να κρυφτούν, τα μωρά τρώνε το φαγητό τους, οι έγκυες γεννάνε πρόωρα, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια κατουριούνται πάνω τους, η δε φουκαριάρα η «πατρίς» εκλιπαρεί γονυπετής να μην την «σώσει» άλλο..

 Επιτέλους και ένας σοβαρός «τρομοκράτης» σε τούτον τον φουκαριάρη τόπο! Ένας «τρομοκράτης» που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και στο εξωτερικό. Πληροφορούμαι ότι ήδη ο Μπερλουσκόνι, ο μεγάλος αυτός εραστής επ αμοιβή, δηλώνει θαυμαστής του Πάγκαλου και μιμούμενος εκείνο το «μαζί τα φάγαμε», ισχυρίζεται ότι «μαζί ..τις ξεσκίσαμε και κάναμε όλα αυτά τα όργια στις βίλλες του ανά την Ιταλία»!

Μήπως ρε παιδιά έχουν δίκιο; Γιατί αν «μαζί τα φάγαμε» και «μαζί τις ..ξεσκίσαμε», ε, τι άλλο θέλουμε ως λαός; Μην είμαστε και αγνώμονες..

Πόντικας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου