Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Δάφνη Κωστοπούλου, η άγνωστη κόρη του Mr. Alpha Βank

Δάφνη Κωστοπούλου, η άγνωστη κόρη του

Mr. Alpha bank

 

Της Μαρίας Λεμονιά

Κουβαλά ένα από τα σημαντικότερα εγχώρια επώνυμα αλλά είναι low profile.
Πατέρα της είναι ο Γιάννης Κωστόπουλος, τρίτη γενιά τραπεζίτης, σημερινός ιδιοκτήτης της Alpha Bank.
Επιχειρηματικό αίμα όμως, κρατά και από την γενιά της μητέρας της, της κυρίας Μουζάκη που ο πατέρας της είχε την διάσημη για τις κυρίες, επιχείρηση με τις κλωστές «Πεταλούδα».
Η Δάφνη είναι μόνο 26 ετών και σε αντίθεση με την χρυσή νέα γενιά, αποφεύγει τις κοσμικότητες, τα προβεβλημένα πάρτι, τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφίσεις. Κυκλοφορεί μόνο με στενούς φίλους σε in στέκια και ασχολείται με πράγματα που συγκινούν κορίτσια της γενιάς της όπως το Facebook στο οποίο διαθέτει δική της σελίδα.
 
Η μοναχοκόρη του Γιάννη Κωστόπουλου είναι ζωγράφος.

Χειρίζεται με άνεση τα λάδια δίνοντας την ελπίδα ότι μελλοντικά μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην τέχνη. «Ακόμη και την αγάπη της για την ζωγραφική την κληρονόμησε από τον πατέρα της» λένε οι γνωρίζοντες. «Ο Γιάννης Κωστόπουλος έχει λατρεία με την τέχνη . Είναι εδώ και πολλά χρόνια συλλέκτης , πράγμα που σημαίνει ότι τόσο στο σπίτι του όσο και στο γραφείο του έχει έργα σπάνιας καλλιτεχνικής αξίας.

Ο όμιλος Alpha υποστηρίζει χορηγικά εικαστικές δραστηριότητες και επενδύει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι της χώρας.
Όμως αυτή δεν είναι όμως η μόνη αδυναμία που πήρε η Δάφνη από τον πατέρα της. Η ιστιοπλοΐα αποτελεί την δεύτερη.

 
( ΣΗΜ. ο κ. Γιάννης Κωστόπουλος έχει και ένα γιό 13 ετών, με τη δεύτερη συμβία του ! )
+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου