Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΣΑΡΚΟΖΙ

Πόσο ανόητος, και όσο φανατικός, πρέπει είναι κανείς για να πιστεύει πως με μια νυχτερινή αστυνομική σκούπα και απέλαση των 55 πρώτων μεταναστών που βρέθηκαν στο δρόμο τους, θα λύσει έτσι στο πόδι, το πρόβλημα των μεταναστών ?
Προφανώς πρόκειται για επικοινωνιακή αντεπίθεση- μετά την εκλογική ήττα από το ΛΑΟΣ.
Ο Καραμανλής δεν μπορεί να γίνει Σαρκοζί! Ο Νικολά ήταν φτωχός μετανάστης αυτοδημιούργητος με όραμα και ο Κωστάκης "κληρονόμος" της καρέκλας !
Ο Σαρκοζί είχε αυτή την πολιτική προεκλογικά, πήγε ο ίδιος προεκλογικά στα προάστια και στις υποβαθμισμένες περιοχές του Παρισιού και συζήτησε με τους μετανάστες , τους υποσχέθηκε επενδύσεις, δουλειές, σχολεία και μετεκλογικά απλά εφάρμοσε το πρόγραμμά του.
Αυτό θα πεί συνέπεια –προγραμματισμός , νόμος και τάξη. Εκανε τη πολιτική του επιλογή , καλή ή κακή.
Εδώ συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα, άρπα κόλλα, να καλύψουμε πρόχειρα το πρόβλημα που μας δημιούργησε ο Καρατζαφέρης.
Να μαζέψουμε καλοκαιριάτικα 250.000 μετανάστες, να βάψουμε δυό στρατόπεδα, να τους διώξουμε και …σε τελική ανάλυση, αν δε το πετύχουμε, θα πούμε ότι εμείς προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας έκατσε, δεν μας βοήθησε οικονομικά η ΕΕ. Ζήτω η Ελλάδα της προχειρότητας και του αυτοσχεδιασμού.
Καημένε Αγιε Παντελεήμονα ! Εφόσον τον εγκατέλειψαν όλοι οι Νεοέλληνες που είχαν την οικονομική δυνατότητα και μετεγκαταστάθηκαν –με δανεικά χρήματατα- στα ακριβά νότια και βόρεια προάστια, οι εναπομείναντες φτωχοί και νεόφτωχοι, κλαίνε τη μοίρα τους και κλειδώνουν τα δημόσια πάρκα για να…σωθούν από τους μετανάστες!


Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι εκφραστές της πολιτική μας είναι πλέον…χορτασμένοι από το βρώμικο χρήμα της διαπλοκής και δε κοιτάνε κάν το λαό. Ρίξτε μια ματιά, πού μένουν Ολοι Τους.


Ποιος πέρασε προεκλογικά από τον Αγιο Παντελεήμονα. Τι να κάνει, αφού εκεί πλέον δε μένουν ψηφοφόροι ! Αντε να έμεινε κανένας οπαδός του ΚΚΕ ! Οι μαύροι βλέπεις δε ψηφίζουν.


Μπροστά στο πανικό από τις προχθεσινές εκλογές, το φόβο ότι ο ΛΑΟΣ ξενοίκιασε από το ισόγειο της πολυκατοικίας και συνεχώς ανεβαίνει στα πάνω πατώματα, ο Καραμανλής θυμήθηκε ξαφνικά τη συγκρότηση μεταναστευτικής πολιτικής. Αρες νάρες κουκουνάρες. Φτάσαμε να δούμε και τη Καρατζαφεροποίηση του Καραμανλή.
Δε κουβεντιάζω για το Γιωργάκη, γιατί «απλώς τη γλύτωσε» από το Βενιζέλο που του την είχε στημένη. Στη πράξη απλώς δεν κέρδισε. Αγοράζει συνεχώς χρόνο.
Θάθελα να ξέρω ως πού θα φτάσουμε, αφού ήδη πιάσαμε το πάτο.

(ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΑΛΛΟΙ 60 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου